Shop

Revolution golf-pallot

Category:

Product Description

Viiime kesä meni meiltä uuden pallomme suhteen aivan puihin. Tehtaan kapasiteetti tukkiutui niin pahasti, ettemme ehtineet saamaan palloamme markkinoille kesäksi.

Ryhdyimme heti kehittelemään pallostamme parannettua versiota ja kulutimme koko syksyn ja alkutalven testauksiin. Nyt tuotekehitys on saatu päätökseen ja meillä on kaksi todella hyvää palloa: Revolution U2 on kaksiosainen uretaanikuorinen pallo, jonka pelituntuma ja kierreominaisuudet ovat markkinoiden parhaat. Huima takakierre wedgellä. Yli 10000 rpm. Todellinen drop and stop. Erinomainen tuntuma myös chipatessa ja putatessa. Juuri sopiva määrä “tuntumaa”. Pallon salaisuus on uretaanikuoren ja sisuksen yhdistelmässä.

Hinta 24,00€/tusina alv 0% logopainatuksella.

Revolution Pro X on kolmiosainen uretaanikuorinen pallo, joka tehty kilpapelaajille. Mailanpään nopeus 100 mailia tai yli.

Hinta 36,00€/tusina alv 0% logopainatuksella

Kaikki pallot tulevat ympäristösyistä ilman pahvipakkauksia. Pakkaamme ne  Suomessa 6:n tai 12 kpl:n kangaspusseihin, joihin saa myös logopainatuksen.

Pallot painetaan joko tehtaalla tai Suomessa. Tehtaalla painettujen pallojen etu on se, että painatus tehdään lopullisen pintakäsittelyn alle. Tehdaspainatusten minimit ovat 100 tusinaa. Suomessa painetuissa minimi on 12 tusinaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Revolution golf-pallot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.