Shop

Lepotuoli

Category:

Product Description

Kokoontaitettava Stakanäs-lepotuolin juuret johtavat 50-luvun Suomeen, jolloin kesämökkien puutarhatuolit tehtiin yksinkertaisesti laudasta. Olemme päivittäneet tämän klassikkotuolin nykypäivään.

Ajatuksenamme oli tehdä 100% suomalainen tuote, joka olisi myös ympäristäystävällinen. Mielestämme olisi ollut järjetöntä tehdä teettää suomalainen klassikkotuote ulkomailla.

Stakanäs- lepotuoli on tehty Suomessa kasvaneesta lehtikuusesta, joka kestää vuosikausia käsittelemättömänä ulkona. Lehtikuusi muodostaa pintaansa harmaan oksidikerroksen, joka suojaa puuta. Lehtikuusessa on lisäksi pihkaa, joka estää puuta lahoamasta.

Lepotuoli on tehty niin tukevaksi, että se  kestää raskaammankin ihmisen. Sivut ovat 28mm paksut, istuinlaudat 21 mm. (Kuvissa näkyvä henkilö on 2m, 100kg.)

Kaikki metalliosat ovat ruostumatonta terästä ja olemme jättäneet ruuvien päät näkyviin siltä varalta, että tuolia joutuu joskus kunnostamaan.

Stakanäs-lepotuoli on ympäristöystävällinen, kestävä ja korjattava. Se työllistää lukuisia suomalaisia yrittäjiä, jotka ovat sitoutuneita samoihn arvoihin kuin mekin.

Koko korkeus 85 cm, syvyys 95 cm, leveys 50 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lepotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *