Uudet nettisivut ovat vihdoin ylhäällä. Suuri kiitos tyttärelleni Kiralle, joka teki ison puristuksen. Proviisorin tutkinto ei näemmä ole mennyt hukkaan…

Kulutuksesta huolimatta perheyrityksessä on totuttava tekemään töitä 24/7 eikä ole mahdollista valita tekeekö koulutustaan vastaavaa työtä vai ei. Hyvinvointiyhteiskunta ei synny siitä, että synnytetään erilaisia etuisuuksia, jotka helpottavat elämää vaan siitä, että on valmis tekemään töitä, ikäviäkin, saadakseen hyvän elämän. Yrittäjyys ei ole työ vaan elämäntapa. 

Niin paljon kun haluaisinkin puhua eettisyydestä, ympäristöystävällisyydestä ja suomalaisuudesta, asiakkaat ovat kovin vähän näistä asioista kiinnostuneita. Nyt olisi enemmän syytä kuin koskaan.

Joulun ylivoimaisesti suurin myyntimme syntyy kotimaisista lihanjalosteista, jotka valmistavat Wigren ja Kivikylän Kotipalvaamo. Taatusti suomalaista: suomalasta lihaa, suomalaisten tekemänä ja vieläpä suomalaista ympäristöystävällistä energiaa hyväksi käyttäen.

Valitsemalla Wigrenin tai Kivikylän joulupaketin yrityksesi joululahjaksi teet suuren joukon suomalaisia ainakin hieman onnellisemmaksi. Sehän loppujen lopuksi on joulun tarkoitus.

Kuvasarjassa taatusti kotimainen koemaistajamme natustelee Wigrenin herkkunakkia. Hyvin maistui. Nuoli lopuksi vielä kädetkin puhtaaksi!

Hyvää viikonloppua toivottaa Hessu